Jaga seda postitust

Tallink Silja Line’i laevade Tavoláta restoranides saab nautida ehedaid Liguuria Riviera maitseid

Aprilli alguses avaneb kõikidel toidunautlejatel võimalus saada osa Tallink Grupi Silja Line’i laevade Tavoláta restoranide uuenenud menüüst, mille on koostanud tunnustatud Itaalia kokk Walter Gaiaudi. Liguuria piirkonna traditsioonidest inspireeritud menüüst leiab autentseid itaalia roogi ja erinevaid hõrgutisi, nagu näiteks suitsutatud kammkarpe ja oliiviõlijäätist.

Walter Gaiaudi.

Uue Tavoláta restoranide menüü autori, Arma di Taggia kulinaariainstituudi õppejõu ja tunnustatud koka Walter Gaiaudi sõnul on menüü keskmes kohalik tooraine, mida Itaalia Riviera piirkonna koduperenaised ja kohalikud kokad sealsetes köökides kasutavad.

“Toiduvalmistamine tähendab minu jaoks hetke iseendale,” lausus Gaiaudi. “Tavoláta uuenenud menüü loomisel sain inspiratsiooni erinevatest aastaaegadest ja lõhnadest, samuti kala- ning puu- ja juurviljaturgudel ringi käies ja jälgides, mida kohalikud koduperenaised endale toidutegemiseks soetavad. Seetõttu leiab roogadest palju puu- ja juurvilju ning loomulikult on au sisse toodud kvaliteetne ning värske kala ja liha.”

Liguuria piirkonnas asuva Itaalia Riviera traditsioonidest inspireeritud menüüst leiab mitmeid põnevaid hõrgutisi. Eelroogade valikusse kuuluvad muuhulgas fenkoli ja tähtaniisiga maitsestatud suitsutatud kammkarbid ning hautatud tursk. Pearoaks pakutakse krevetirisotot, suvikõrvitsa pastat oliivide ja röstitud piiniapähklitega, röstitud lõhet seesamikastmega ning vasikaliha, spinati ja ürtidega täidetud jäneserulaadi.

Tavolata oliiviõlijäätis.

Suu teevad magusaks Itaalia traditsiooniline magustoit tiramisu ning oliiviõlijäätis, mille on Silja Serenade’i peakokk Juha Tamminen hinnanud erakordselt maitsvaks.

Kõikide roogade valmistamisel on kasutatud kvaliteetset, Liguuria rannikualal kasvanud väikestest ja mahlastest oliividest valmistatud Olio ROI extra virgin oliiviõli.

“Minu eesmärgiks oli tuua Läänemerele tükike autentset Liguuriat ning ma siiralt loodan, et kõik restoranikülalised hindavad roogades kasutatud värskeid tooraineid ning nende aroome ja kergust,” ütles Gaiaudi.

Gaiaudi koostatud menüü on Tallink Silja Line’i laevade Tavoláta restoranides kõikidele toidunautlejatele saadaval alates 1. aprillist kuni järgmise aasta 31. märtsini.

Jaga seda postitust

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata. Nõutud väljade juures on märge *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vasta: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kaotatud salasõna

Registreeri